KURSUS PAKEJ PANCARAN TENAGA ROHANI TAHAP 1-5


Assalamualaikum wrt,

tatkala kita   hanyut dalam dunia serba moden yang berteknologi tinggi, masih ada bisikan baik yang dimasukkan oleh ALLAH Azza wa jalla untuk kita menjaga iman kita dan mendidik serta membina sahsiah diri sendri, pasangan dan anak2 kita.

maka dengan itu , berdoalah kepadaNYA agar kita termasuk dalam orang yang diberi ilmu yang membawa manfaat pada dunia dan akhirat kita.

kursus PANCARAN TENAGA ROHANI atau ringkasnya PTR adalah kursus yang mampu mengubah diri kita menuju Allah swt. insyaallah.

di bawah adalah maklumat tarikh kursus pakej 1-5

KURSUS TAHAP 1&2

TARIKH  – 26 & 27 jANUARI 2013

TEMPAT : MASJID AL FALAH USJ 9

MASA 9.00 PAGI – 5.00 PTG

KURSUS TAHAP 3& 4

TARIKH  – 23 & 24 HB FEBRUARI

TEMPAT : MASJID AL FALAH

MASA : 9.00 PAGI – 5.00 PTG

KURSUS TAHAP 5

TARIKH 30 & 31 HB MAC

TEMPAT : MASJID AL FALAH

MASA: 9.00 PAGI – 5.00 PTG

YURAN DIBAYAR PADA AWAL KURSUS TAHAP PERTAMA UNTUK KESELURUHAN  PAKEJ SEBANYAK RM5000.

BOLEH HUBUNGI – PN INTAN ROHAIDA BINTI ABDULLAH DI TALIAN 013 6215110 UNTUK PENGESAHAN TEMPAT, INSYAALLAH.

BERIKUT DI BAWAH INI ADALAH PENGENALAN UNTUK TAHAP 1& 2 PTR.

PTR ADALAH HADIAH DARI ALLAH UNTUK UMAT ISLAM.

KEKUATANNYA CUKUP TINGGI SEBAGAI HARAPAN BARU KEPADA UMAT ISLAM KINI YANG TELAH HILANG HALA TUJU , DENGAN MASALAH KEJATUHAN KEROHANIAN YANG CUKUP KRONIK. KELAHIRAN PTR ADALAH MENJADI JAWAPAN KEPADA PELBAGAI PERMASALAHAN YANG MEMBELENGGU JIWA MANUSIA.

PADA ZAMAN YANG PENUH NODA DAN DOSA, KECELARUAN AGAMA, KITA TIDAK DAPAT MEMBEZAKAN PILIHAN BENAR DARI BATHIL UNTUK KITA GUNA PAKAI DALAM KEHIDUPAN KITA.

LALU, APA SAHAJA YANG KITA RASAKAN MEMBAWA MANFAAT DAN KEUNTUNGAN DALAM MENJALANI KEHIDUPAN SEHARIAN , KITA AMALKAN, BAIK DARI SUDUT PEMAKANAN , ALATAN , RAWATAN , UBATAN MAHUPUN GAYA HIDUP.

KITA TIADA ALAT TENTU UKUR UNTUK MENILAI SEJAUH MANA KETEPATAN PILIHAN DAN KEPUTUSAN KITA.

DENGAN PTR, KITA ADA KEKUATAN . KITA ADA ALAT PENIMBANG TARA.

DALAM KEADAAN HIDUP YANG SEBENARNYA UMPAMA TELUR DI HUJUNG TANDUK, APA PUN PILIHAN GAYA HIDUP , YANG KITA PILIH, SEBENARNYA KITA MENUJU KE ARAH KEHANCURAN , PTR LAHIR DAN MENJADI PENYELAMAT.

DENGAN PTR , KITA MAMPU MEMILIH JALAN KEBENARAN .

MELALUI PTR, AMALAN KITA BOLEH DI TENTU UKUR. KITA TIDAK LAGI TERKAPAI –KAPAI DALAM KEJAHILAN , TERTANYA-TANYA INI BATIL ATAU BENAR. INI SAH ATAU TIDAK. INI HALAL ATAU HARAM. KITA DIBERI KEKUATAN OLEH YANG MAHA MEMILIKI KEKUATAN. AGAR MAKANAN YANG KITA MAKAN , HALALAN TOYYIBAN. AGAR JALAN YANG KITA PILIH ADALAH JALAN ORANG-ORANG YANG DIREDHOI.

AGAR PILIHAN GAYA HIDUP YANG MENCORAKKAN DIRI KITA, ADALAH PILIHAN YANG TERBAIK , ILHAM DARI YANG MAHA BERKUASA.

KITA BEBAS DARI SEBARANG KESILAPAN YANG MENJERUT LEHER KITA DAN MENJERUMUSKAN DIRI KITA KE DALAM API NERAKA.

INSYAALLAH.

BERMULA SEGALA PENYAKIT KERANA KEJATUHAN KEKUATAN DALAMAN DAN ROHANI YANG PARAH. LALU, KEKEBALAN KETAHANAN SEMULAJADI TUBUH BOCOR DAN ROSAK.

SEBENARNYA, KEJATUHAN KEKUATAN ROHANI INI BERAKAR UMBI DARI AMALAN MANUSIA ITU SENDIRI. SIFAT NEGATIF YANG TINGGI, AMALAN BURUK YANG BERLELUASA, NAFSU YANG BERMAHARAJALELA, KEMAKSIATAN YANG TIDAK TERKAWAL, HASAD DENGKI YANG MEMBAKAR, DENDAM YANG MEMBARA, RIAK , TAKABBUR DAN ENGKAR PADA PERINTAH ALLAH. SIFAT BURUK INI SEMUALAH YANG MENJADI PUNCA PENYAKIT JASAD BERTAPAK DALAM BADAN KITA.

KEJATUHAN KRONIK KEKUATAN ROHANI DAN DALAMAN TURUT MEYEBABKAN LAHIRNYA TENAGA KEJAHATAN DALAM DIRI SESEORANG. MEMBUATKAN TENAGA KEZULMATAN BERSARANG. DIRI KITA DIPENUHI DENGAN ZULMAT.

MAKA, KITA TIADA KEKUATAN MEMATUHI HUKUM ALLAH, TIADA UPAYA MENTAATI PERINTAHNYA. JADILAH KITA HAMBA YANG KUFUR NIKMAT DAN HILANG TAQWANYA.

FENOMENA INI DIBIARKAN TANPA ADA USAHA MERAWATNYA. KESANNYA, MAKHLUK HALUS MULA BERTAPAK DALAM DIRI . GANGGUAN MULA HADHIR . TUBUH PENUH DENGAN PENYAKIT.

JELAS, WUJUD KAITAN YANG BESAR ANTARA KEKUATAN ROHANI DAN JASAD. KENYATAANNYA, BILA ROHANI JATUH, JASAD TURUT MERANA. APABILA TENAGA JASAD HILANG, TUBUH AKAN BERMASALAH. JANTUNG, HATI, LIMPA, BUAH PINGGANG , PARU-PARU JUGA HILANG FUNGSINYA. SISTEM TUBUH MELEMAH KERANA TENAGA TUBUH MENURUN. TENAGA TUBUH HANCUR KERANA KEJATUHAN KEKUATAN ROHANI DAN DALAMAN.

MELALUI PTR, KITA BINA KEMBALI KEKUATAN TUBUH, KEUATAN DALAMAN DAN KEKUATAN ROHANI. DENGAN IZIN ALLAH, SEMUA PENYAKIT AKAN SEMBUH.

CARANYA? DENGAN KEKUATAN DOA YANG KHAS DAN KAEDAH PENYERAPAN TENAGA .

MELALUI KAEDAH PANCARAN TENAGA ROHANI, KITA MAMPU MENGHASILKAN TENAGA YANG DIPERLUKAN. JASAD KEMBALI BERTENAGA DAN KEKUATAN DALAMAN KEMBALI PULIH. KEKUATAN ROHANI MENJADI KUAT SEMULA.

KEKUATAN RAWATAN MENJADI TINGGI DENGAN KAEDAH PTR , INSYAALLAH. MAKSUD SABDAAN JUNJUNGAN TERCINTA, NABI MUHAMMAD SAW, BAGAIMANA UNTUK MEMUJARABKAN RAWATAN :

1. SOLAT HAJAT

2. SEDEQAH PENYAKIT/ KOS RAWATAN

3. IKHTIAR (ASBAB)

KAJIAN MENUNJUKKAN BAHAWA ADA DUA BENDA YANG BERTINDAK SEBAGAI PERAKAM TENAGA YANG TERBAIK IAITU

1. MINYAK ZAITUN

2. AIR

MINYAK ZAITUN PTR ADALAH PERAKAM TENAGA YANG SANGAT KUAT. DENGAN MENGGUNAKAN KAEDAH PTR, MINYAK ZAITUN ITU DISERAP DENGAN TENAGA YANG CUKUP TINGGI MELALUI KAEDAH KEKUATAN DOA YANG KHAS DAN KEKUATAN ROHANI YANG TINGGI. DILAKUKAN DENGAN PROSES YANG CUKUP CERMAT.

PROSEDUR PENYERAPAN TENAGA KE DALAM SETIAP MOLEKUL MINYAK ZAITUN PTR DIAWASI OLEH KAEDAH SCANNING KEROHANIAN YANG SANGAT TELITI , LANTAS MENGHASILKAN KEKUATAN TENAGA YANG AMAT HEBAT.

INSYAALLAH.

KAEDAH PTR MELALUI SCANNING DAPAT MENGENAL PASTI GANGGUAN DAN PENYAKIT

SECARA AMNYA, KAEDAH PTR MAMPU:

1. MENGENAL PASTI PENYAKIT YANG ADA DALAM TUBUH KITA.

2. GANGGUAN MAKHLUK HALUS, SAMA ADA SIHIR, SAKA ATAU TUMPANGAN.

3. MENGHANCURKAN GANGGUAN MAKHLUK TERSEBUT DI ATAS

4. MERAWAT PENYAKIT KRONIK APATAH LAGI SIMPTOM BIASA TUBUH

5. MENGENAL PASTI KESAN SAMPINGAN BAHAN DAN TOKSIK YANG BERLEBIHAN DALAM UBATAN YANG KITA AMBIL.

INILAH MANFAAT KAEDAH PTR , KERANA SELAMA INI KITA HANYA MAMPU MEMPERCAYAI SEBARANG KENYATAAN YANG TERTULIS PADA UBATAN TENTANG MANFAAT NYA JIKA KITA MENGAMALKAN PEMAKANAN ATAU UBATAN TERTENTU , TETAPI TIDAK ADA SATU CARA UNTUK KITA MENGESAHKAN KENYATAAN TERSEBUT.

DENGAN PTR KITA MAMPU CEK DAN SCAN KESAHIHAN SESUATU KENYATAAN ATAU KESAN PEMAKANAN. MALAHAN TURUT MENGETAHUI BAHAN SEBENAR YANG DIGUNAKAN DALAM UBATAN ATAU PEMAKANAN TERSEBUT, TAHU HALAL ATAU HARAM DAN SAMA ADA TERDAPAT AMALAN SYIRIK YANG DILAKUKAN SEMASA PENYEDIAAN UBATAN ATAU PEMAKANAN TERSEBUT.

KETAHUILAH BAHAWA ORANG YAHUDI ATAU NASORO YANG MENGUASAI UBATAN DAN PEMAKANAN DI DUNIA INI TELAH SECARA BERLELUASANYA MENGGUNAKAN SUMBER HARAM DALAM PEMAKANAN KITA .

MAKANAN ATAU UBATAN DALAM PASARAN DIMANIPULASI UNTUK MELEMAHKAN KEROHANIAN ORANG ISLAM . INILAH PUNCA , PENYEBAB UTAMA KEJATUHAN ROHANI ORANG ISLAM SEDUNIA.

ATASILAH MASALAH INI DARI MELANDA DIRI DAN ORANG KESAYANGAN KITA DENGAN MEMPELAJARI ILMU PTR, INSYAALLAH

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s