untuk mohd dan zetty- berdebar dan darah gemuruh


satu perkara yang perlu difahami dengan jelas adalah setiap perkara yang dizahirkan oleh tubuh kita baik melalui pemikiran, karektor atau sebagainya adalah kerana organ yang terlibat mula melemah.

masalah saudara berdua sebenarnya sama, maaf untuk berterus terang tetapi organ dalam tubuh banyak yang lemah. untuk saudara berdua sehingga sampai ke tahap terlalu berdebar dan darah gemuruh hingga ketar tangan, lutut dan bibir sebenarnya telah melibatkan beberapa organ. antaranya adalah jantung,  buah pinggang, medulla oblongata dan pankreas.

ini terjadi kerana banyak sebab antaranya pemakanan, seperti banyak mengambil pemakanan yang membekalkan asid urik tinggi seperti nescafe, fast food seperti kfc, pizza hut, macdonald dan sebagainya

mungkin juga gemar mengambil minyak urut. minyak urut semakin melemahkan saraf. untuk urut, ambilah minyak lain selain minyak yang bermentol atau berangin.

cubalah rawat diri  menggunakan minyak zaitun yang telah ditenagakan dan dibacakan ayatul syifa serta melakukan solat hajat. mudah-mudahan dapat membantu

Advertisements

One thought on “untuk mohd dan zetty- berdebar dan darah gemuruh

  1. Assalamualaikum.

    saya menghadapi darah gemuruh yg kronik.tgh dok bersimpuh kaki boleh terangkat-angkat. sedang berjalan pon terketar menyebabkan langkah tersangkut2. apakah pemakanan yg sihat, zikir2 amalan, ataupun urutan di bahagian khusus yg boleh saya amalkan untuk mengatasi masalah ini. adakah sy menghadapi masalah saraf?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s