angka lahir- mahu tafsirannya?


ramai yang sangat berminat dengan ilmu astronumerologi ini. sementelah mengetahui bahawa ilmu ini dapat digunakan dalam memberi petunjuk untuk mengenali diri kita. alangkah bagusnya kita dapat tahu tentang diri kita; kekuatan kita untuk dikembangkan dan kelemahan kita untuk dibaiki.

sebenarnya saya boleh membantu mentafsirkan nombor saudari-saudari. andai anda benar-benar ingin mengetahui, kirimkan kepada saya tarikh lahir anda dan waktu lahir, namun saya terpaksa mengambil sedikit upah untuk menafsirkannya. apatah lagi ia mengambil masa. walau bagaimanapun upahnya tidaklah mahal, cukup untuk memotivasikan saya, ramai konsultan yang mengambil upah per jam atau paling tidakpun RM 50.00 untuk satu nama dan RM10.00 untuk graf. tetapi cukup saudari memberi upah penat saya dengan hanya RM35.00 untuk satu nama dan RM5.00 untuk graf. (graf dan segitiga angka akan diposkan). berminat? emailkan:

1. nama penuh mengikut surat beranak

2. tarikh lahir

3. masa lahir

kepada intanrohaida@yahoo.com

muga pengetahuan untuk ilmu mengenal perilaku manusia ini dapat membantu mengetahui tentang diri kita dan mengapa banyak peristiwa berlaku dalam hidup kita ketika ini , waktu itu. insyaallah.

hidup berilmu, ceria selalu.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s